Welkom

Welkom

Graag wil ik me aan u voorstellen en tevens mijn behandelwijze kort uitleggen.
Mijn naam is Esther Aarts-Tobben.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste (STIVAS gediplomeerd & ANBOS-lid) en vanuit deze achtergrond bepaal ik in overleg met u welke behandelingen en producten voor uw huidtype en conditie het meest geschikt zijn. Niet alleen naarmate men ouder wordt heeft de huid steeds meer een aangepaste behandeling en regelmatige verzorging nodig, ook verandert uw huid met het seizoen mee. Ik vind het daarom belangrijk om de verzorging aan te passen wanneer uw huid er behoefte aan heeft en het met de juiste producten ( tijdelijk ) te verzorgen/ te verbeteren. De huid wordt hierdoor gestimuleerd en geactiveerd. Middels het maken van een gratis huidanalyse tijdens uw eerste bezoek, wordt uw huidtype en conditie bepaald. Persoonlijke aandacht, ontspanning en kwaliteit staan bij mij hoog aangeschreven. Daarom werk ik in mijn salon uitsluitend met het huidverzorgingsmerk “Lady Esther”. Voor meer informatie over het merk “Lady Esther”, klik op het tabblad “Producten”.

De variatie in de programma’s, met daarin de verschillende texturen en de vele werkstofrijke ampullen en behandelwijze van dit merk, maken het mogelijk om juist dié producten te kiezen die voor uw huid het beste werken.

Kom gerust vrijblijvend een keer langs voor een eerste kennismaking en een gratis huidanalyse. De Welkom de koffie staat klaar staat altijd klaar!